ALERGĒNI
  1. Graudaugi, kas satur lipekli (glutēnu) (t.i., kvieši, rudzi, milti, auzas, speltas kvieši, un to produkti). rieksti, makadāmijas rieksti un Makadamijas rieksti un to produkti.
  2. Vēžveidīgie un to produkti.
  3. Olas un to produkti.
  4. Zivis un to produkti.
  5. Zemesrieksti un to produkti.
  6. Sojas pupas un to produkti..
  7. Piens un tā produkti (ieskaitot laktozi).
  8. Rieksti, t.i., mandeles, lazdu rieksti, valrieksti , Indijas rieksti, pekanrieksti, Brazīlijas rieksti, pistācijas.
  9. Selerijas un to produkti.
  10. Sinepes un to produkti.
  11. Sezama sēklas un to produkti.
  12. Lupīna un tās produkti..
  13. Gliemji un to produkti.
  14. Sēra dioksīds un sulfīti, ja to koncentrācija pārsniedz 10 mg/kg vai 10 mg/l, izteikts kā SO2.
Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas funkcionalitātes uzlabošanas sīkdatnes, lai personalizētu un uzlabotu šīs vietnes lietošanas pieredzi. Vairāk par sīkdatnēm šeit.